Promena režima saobraćaja u Vojvodini sledeće nedelje: Evo o kojim deonicama se radi

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Zbog radova i održavanja manifestacije menja se režim saobraćaja

Tokom ove nedelje na više lokacija u Vojvodini zbog radova i održavanja manifestacije doći će do izmene režima saobraćaja

Deonica Zrenjanin - Sutjeska

Od ponedeljka, 5. avgusta, od 6 časova, do subote, 10. avgusta do 16 časova, mašinski će se krpiti rupe na deonici Zrenjanin - Sutjeska. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima i po potrebi ručno - mahačima. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U Zrenjaninu

Od utorka, 6. avgusta od 7 časova, do ponedeljka, 12. avgusta do 12 časova, zbog održavanja manifestacije "Dani piva" u Zrenjaninu, biće izmenjen režim saobraćaja u Zrenjaninu. Tokom održavanja manifestacije za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Nikole Pašića, kod Žitnog trga i biće onemogućeno skretanje ka Ulici vojvode Petra Bojovića. Saobraćaj će se odvijati shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz asistenciju saobraćajne policije, prenosi 021.rs. 

Deonica Šid - Kukujevci

U ponedeljak, 5. avgusta, u periodu od 6 do 18 časova, urezivaće se induktivne petlje za automatski brojač saobraćaja na deonici Šid - Kukujevci, u mestu Gibarac. Tokom radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Deonica Ruma - Pećinci

U sredu, 7. avgusta, u periodu od 6 do 18 časova, urezivaće se induktivne petlje za automatski brojač saobraćaja na deonici Ruma - Pećinci, u mestu Kraljevci. Tokom radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Deonica Kać - Šajkaš

U četvrtak, 8. avgusta, u periodu od 6 do 18 časova, urezivaće se induktivne petlje za automatski brojač saobraćaja na deonici Kać - Šajkaš. Tokom radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Deonica u Vrbasu

U petak, 9. avgusta, u periodu od 6 do 18 časova, urezivaće se induktivne petlje za automatski brojač saobraćaja na deonici Vrbas (Zmajevo) - Vrbas (Feketić). Tokom radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

(Telegraf.rs)

Video: Panika u Novom Pazaru, dojava o bombi u centru grada: Nadležne ekipe proveravaju sve objekte

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA