Vozači oprezno! Pojačana kontrola saobraćajne policije: Narednih nedelju dana kažnjavaće ove prekršaje

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Akcija će istovremeno biti sprovedena u 31 evropskoj državi koje su članice organizacije ROADPOL

Pripadnici saobraćajne policije, od 5. do 11. avgusta ove godine, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Akcija će istovremeno biti sprovedena u 31 evropskoj državi koje su članice organizacije ROADPOL (Evropska mreža saobraćajnih policija).

Saobraćajna policija će svakog dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i presretače, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

Podsećamo, tokom prethodne međunarodne akcije pojačane kontrole brzine, koja je sprovedena u aprilu ove godine, pripadnici saobraćajne policije otkrili su više od 36.000 prekršaja prekoračenja brzine, od čega čak 6.000 prekršaja prekoračenja brzine u zonama pešačkih prelaza.

(Telegraf.rs)

Video: Drogiran jurcao skoro 200 na sat: Pogledajte suludu vožnju motocikliste u Laćarku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. avgust 2024 | 09:52

    Zafalilo para za stranku!?

  • Leteći Holanđanin

    4. avgust 2024 | 10:02

    Mi nismo u EU, tako da se ovo smatra akcija sa ciljem na naplatu što više kazni. Agencija za bezbednost saobraćaja je takođe formirana da bi kvazi stručnjaci osmišljavali razne pravilnike i namete na novčanik građana. Uostalom, pošto tvrde da se uspeh i MUP-a i agencije ogleda u broju saobraćajnih nezgoda i poginulih u istim, onda su totalno podbacili jer nikada više poginulih u kratkom vremenskom roku, kao i na godišnjem nivou u Srbiji.

  • Map

    4. avgust 2024 | 11:37

    Bolje da ste napisali, pojacana pljacka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA