"Tražim Jelenu": Srbin pokrenuo potragu na Lefkadi, nude mu Helenu i Eleni, a on hoće baš nju! Ovo je razlog

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Post na Fejsbuku privukao je pažnju domaće javnosti, a svi su u potrazi za jednom Jelenom...

Svake godine kad dođe sezona letovanja dolazi i standardna sezona gubljenja i pronalaska burmi. Domaće grupe na društvenim mrežama pune su informacije o pronađenom i izgubljenom venčanom prstenju, a sada je jedna takva privukla veliku pažnju.

U grupi Live from Greece, anonimni korisnik objavio je sliku burme koju je pronašao na Lefkadi uz zanimljiv komentar:

- Našao sam burmu na Lefkadi na kojoj je ugravirano moje ime i Jelena zauvek. Tražim devojku da se zove Jelena, kad već imam burmu, da se ne baci...

Post je brzo skupio preko 600 lajkova i veliki broj komentara, a mnogi su prihvatili njegovu šalu o traženju Jelene za brak, pa su mu poručili da je u Grčkoj ipak bolje da nađe Helenu ili Eleni jer su to njihove varijacije istog imena.

"Jelena je kosmopolitsko ime. Helena je jedan od oblika. Znači, može. Anonimni će se nabirati", "Iako ne nađemo Jelenu, tu smo da se malo našalimo i nasmejemo", "Pa, to kažem... A, pošto je u Grčkoj našao burmu, lakše će Helenu tamo da nađe, nego Jelenu. Doduše, u ovim letnjim mesecima nisam sigurna kojih imena više ima", "U Grčkoj je Eleni", bili su samo neki od komentara, a onda se oglasila i jedna Jelena:

- Jelena zauvek...do prvog plivanja. Toliko o tome...Priča mog života - napisala je ova devojka.

I mada se korisnik društvene mreže sigurno lepo nasmejao čitajući komentare, nadamo se da će prava Jelena videti sliku i naći izgubljenu burmu svog muža.

(Telegraf.rs)

Video: Sija burma gospođe Gudelj: Anastasija blista u prirodnom izdanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA