Oglasio se MUP i uputio važan apel! Posebno upozorili na OVU deonicu, na njoj nesreće učestale

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poređenja radi, prošle godine na istoj ovoj deonici, tokom letnje sezone, dogodilo se 29 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 3 lica poginula, dok je 12 lica zadobilo teške i 30 lake telesne povrede

MUP Republike Srbije oglasio se na svom Instagram profilu i uputilo važan apel vozačima. Oni su, ovoga puta, pažnju usmerili upravo na jednu deonicu na kojoj su saobraćajne nesreće učestale.

"Od početka letnje sezone, od 1. juna do 21. jula, na putu Užice – Borova Glava, dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice poginulo, dok je 7 lica zadobilo teške i 16 lake telesne povrede", napisali su oni.

Poređenja radi, prošle godine na istoj ovoj deonici, tokom letnje sezone, dogodilo se 29 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 3 lica poginula, dok je 12 lica zadobilo teške i 30 lake telesne povrede.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i savesno i striktno poštuju sve saobraćajne propise i tako sačuvaju sebe i druge. S obzirom da je sezona godišnjih odmora, apelujemo da vozači na put kreću odmorni i prave česte pauze", kazali su oni.

(Telegraf.rs)

Video: U prvih šest mesec zbog alkohola sankcionisano više od 25.000 vozača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA