Kako se ljudi udave u Adi? Srbin poveo polemiku na mreži, a onda je jedan komentar svima uterao strah u kosti

Ova objava mnogima je vratila sećanja na detinjstvo i neprijatne situacije koje su imali tokom plivanja

Komentari

  • Đorđe

    3. avgust 2024 | 13:35

    Nekada smo išli po dva tri puta na leto na more, nikakav luksuz i hoteli običan smeštaj i plivanje ceo dan, danas je najveći problem ležaljke i suncobrani, pa bre na moru si plivaj i uživaj!

  • Mancini

    3. avgust 2024 | 12:04

    Kada sam bio mlad između 19-35 godina znao sam da preplivam zaliv između Baošića i Tivta, da se udaljim od ostrva Brača prema Splitu i da mi je bio bliži Split i da se vratim. Već tada sam video šta znači umor, grčevi, žeđ, kada pojača vetar, kada su talasi već suviše veliki, struje (morske)... Sada ne bih ni u ludoj pameti se udaljio od obale ni 5 metara. Reke sam uvek poštovao i njih se plašio. Zato ne ulazim osim u plićak do iznad kolena ni u jednu reku, jezero. Drinu čak ne mogu očima da vidim, odmah se vidi da je po život opasna. Barem 4 poznanika i prijatelja su se u Drini udavila. Jezera, slično. U bazenu smo jednom pijani igrali "jure" i neko me je potopio. Bazen obojen u plavo, nebo plavo. Onako pijan i umoran, totalno sam bio dezorijentisan, nisam prepoznavao gde je dno a gde površina. Već sam počeo da paničim i gutam vodu.... Malo je nedostajalo. Od tada poštujem i vodim računa i savetujem da sa vodom, odn. u moru, rewci, jezeru, bazenu mora čovek da bude izuzezno oprezan, tu nema zasluga za "minuli rad", tačnije grube neopreznosti se nepraštaju.

  • Dragan Bgd

    3. avgust 2024 | 10:36

    Imam 58 god i od svoje 4-te godine plivam. Na Adi sam od tada, preplivam po nekoliko puta sirinu, skakali sa pedalina, skakaonice, iz camca i nikada mi se nista nije desilo.

  • Manja

    3. avgust 2024 | 10:36

    Tu travu zaista treba kositi i čistiti bar bliže površini vode. To je ipak kupalište a ne neko vodeni prirodni rezervat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA