Mladić u Jakovu pao sa tobogana na bazenu, umro posle 10 dana, spasilac tvrdi: Došao je do mene sa posekotinom

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

A lekari su izvestili da je mladić u Urgentni centar primljen u jako teškom stanju i odmah intubiran

Na bazenima čuvenog "Kluba S" u Jakovu dogodila se strašna tragedija kada je, nakon spusta sa tobogana 16. jula, mladić D.I. (19) zadobio povredu opasnu po život i preminuo. Telegraf je došao do novih detalja u vezi sa ovim stravičnim slučajem koji je uznemirio javnost, jer se postavilo pitanje kako se jedan život tek tako može izgubiti na bazenu.

Kako nezvanično saznajemo, mladić se spuštao sa tobogana i povredio prilikom dodira sa vodom, a na licu mesta su bili i spasioci, pa je sa jednim od njih obavljen razgovor. Prema našim informacijama, spasilac F.T. (22) tada je naveo da mu je nesrećni mladić oko 14.30 sati sam prišao nakon pada i rekao šta se dogodilo, a da je na čelu je imao posekotinu.

Međutim, imajući u vidu tešku povredu koju su potom ustanovili lekari, postavlja se pitanje kako je mladić sa takvom povredom uopšte mogao da stoji, a kamoli došeta do spasioca. Naime, momak je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a lekari su potom utvrdili da je imao  prelom prvog vratnog pršljena i da je životno ugrožen, te je odmah intubiran. Krenula je borba lekara za njegov život. 

Nažalost, uprkos višednevnoj borbi lekara za život, devetnaestogodišnjaku nije bilo spasa.

Telegraf je posetio bazene "Kluba S" gde se dogodila ova strašna nezgoda. Bazeni su ograđeni visokom betonskom ogradom i žicom, a kompleks je prilično veliki.

Na samom ulazu nalazi se i pravilnik ponašanja na bazenima, a kako nam je rekao vlasnik Kluba sve što je imao, rekao je neposredno nakon incidenta. 

Pravilnik ponašanja, bazeni Foto: Telegraf.rs

Ipak, obećao je da će odgovoriti na naša pitanja poslata mejlom, a čemu ćemo onda blagovremeno izvestiti.

Pravilnik o ponašalju posetilaca u kompleksu "S Klub" akva parka postoji i u pfd formatu, pa svako zainteresovan može da ga pročita na taj način.

(Telegraf.rs)

Video: Sutra počinje sezona na bazenima na Tašmajdanu: Dečiji bazen je rekonstruisan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA