Ti si na svadbi spasao mene, sad ću ja tebe: Žena čuvenog kvizomana iz Užica uzela mač i pošla u najluđi napad

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Povod je predivan, a njen suprug Vuk to svakako nije očekivao

Najneobičniji par iz Užica, Vuk i Mišel Ristović, koji žive u Beogradu, od maja su i zvanično zaplivali u bračne vode, svadba je bila kao iz snova, puna neobičnosti i nesvakidašnjih običaja, ali je pre nekoliko dana između njih dvoje usledio još jedan veoma zanimljiv događaj, pun iznenađenja, koji je ona priredila njemu.

Vuk je, pričaju nam, nedavno slavio 30. rođendan, pa su tim povodom sa svojim drugarima odlučili da naprave rođendansku žurku, sa razlogom da se provedu, a njemu ulepšaju ovaj važan dan, za koji nije ni pomislio da će se završiti sa podnim vatrometima, letećim lampionima, belim dimom i vitezom, za šta je jedini "krivac" bila njegova Mišel.

Ona se potrudila da sve prođe u najboljem redu, i svoju zamisao pretvori u pravo iznenađenje.

- Ništa nisam primetio što bi nagoveštavalo na ovako nešto, najpre smo krenuli da kupimo roštilj za goste (bar sam ja tako mislio), i išli smo ulicom Knez Danilovom (u kojoj je živeo Vlada Divljan i gde smo se prvi put videli). Odjednom je Mišel stala na to naše mesto i pustila pesmu "Samo jednu ljubav imam", onda smo krenuli da plešemo, a u jednom trenutku su krenuli podni vatrometi - priča nam Vuk kako je izgledao samo početak njenih iznenađenja.

Nakon toga otišli su u ulicu Đure Daničića, mesto gde su takođe zajedno provodili dosta vremena, a u kojoj je takođe živeo Divljan, čiji je Mišel veliki ljubitelj i poštovalac. Tu mu je priredila leteće lampione! Njena zamisao, kaže Vuk, bila je veoma romantična, ali u trenutku lampioni nisu mogli da se upale, već je jedan krenuo da gori, pa su se u tim trenutcima, otkrivaju u šali, uplašili da će zapaliti park.

U pomoć im je pritekao i jedan prolaznik, koji im je dao vodu. Glavno iznenađenje usledilo je tek uveče, kada su se svi okupili kod njih u stanu da proslave Vukov jubilarni rođendan.

- Čim smo ušli u stan, Mišel je to već bila organizovala, gosti su nas čekali sa balonima i "Fratelli" bendom, koji nam je i svirao na svadbi.Pomislio sam da je iznenađenjima kraj, međutim, u trenutku se začula melodija iz filma "Psiho", kada je uleteo naš drugar Baljak, koji je na svadbi glumeo gospodara tame. Pre toga Mišel mu je rekla da mi kaže da je bolestan, i da ga ne očekujem. Uleteo je sa mačem, u viteškoj uniformi, a pratio ga je veliki beli dim, za koji je Mišel iznajmila ljude iz efekata da ga puste u tom momentu - prepričava nam Vuk kako je bilo te večeri.

I Mišel je izvukla svoj beli mač i borila se sa vitezom, a na kraju borbe Vuku je izgovorila rečenicu: „Ti si na svadbi spasao mene, a sada ću ja tebe!"

(Telegraf.rs)

Video: Predivan snimak sa venčanja Dragane Kosjerine: Kada mlada zavrti kukovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA