Letovanje u Albaniji me je šokiralo: Ušli smo u restoran, a onda je usledilo iznenađenje u toaletu!

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

Da, i takvih trenutaka ima na letovanju

Svoja iskustva sa letovanjem u stranoj zemlji podelila je jedna turistkinja iz Srbije u grupi na Fejsbuku, koja okuplja sve ljubitelje morskih avantura. Kako je napisala, njoj se prilično neobična situacija desila tokom letovanja u Albaniji.

"Letovali smo tamo jer je jeftino i još neistraženo. I kad smo otišli u jedan restoran, zatekao nas je neobičan prizor. U toaletu te male taverne nije bilo toalet-papira već samo WC šolja i bide!", piše ona u grupi.

Jasno, kako kaže, restoran je delovao ruralno, ali ne baš toliko. Svakako, toalet je bio uredan, ali nezgodna scena joj je izazvala paniku. Kako kaže, uz sebe nije imala toalet-papir ni vlažne maramice, pa joj je bilo prilično neprijatno zbog cele situacije.

"Baš neprijatna situacija, rešeno je sve tako što sam sestru pozvala da dođe do toaleta i donese mi maramice. Sva sreća pa nisam bila sama. Od tada, sa sobom uvek nosim kesicu u kojoj držim nekoliko listova toalet-papira i to Cotton Lilke, jer se on sporije troši, ne zauzima puno mesta, a jedan list ima čak tri sloja!"

Kako je dalje napisala, od svih toalet-papira koje je dosad koristila, najbolje se pokazala gama proizvoda koje proizvodi Perfex.

"Provereno, ima sertifikate koji garantuju kvalitet, tako da je odličan za sve uzraste, posebno je dobar za najmlađe, jer ne može da izazove nikakve iritacije. Pored toga, i toalet-papir ima sertifikat da može biti u dodiru sa hranom, tako da je odlična zamena za ubrus, da se nešto umota u njega ili da se ocede prženice!", napisala je.

Iako zvuči kao reklama, na pretraživačima na internetu sve može da se proveri - i zaista, na mnogim mrežama ljudi pišu da im je Perfex brend broj 1 pre svega zbog svog luksuznog sastava - pravi se od čiste celuloze, ali i zbog toga što nikad nije izdao svoje kupce.

"Perfexovi toalet-papiri nikad nisu bili lošiji, već oni mogu biti samo bolji. Zato ih od sada nosim sa sobom i na more!", zaključila je.

(Telegraf.rs/PR)

Video: U ovom butiku se tik uz garderobu prodaje toalet papir: Parola snađi se, kako ne bi propao!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA