Novosađanina danas osuđuju svi sugrađani: Video da muškarcu ispada novčanik, pa odlučio da mu ne kaže

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Iz vozila pored muškarac je video da je njegovom sugrađaninu ispao novčanik, ali ni jednog trentak, očigledno nije pomislio da mu ga vrati

Sraman potez jednog Novosađanina snimila je nadzorna kamera kada je video sugrađanina kojem je ispao novčanik, a potom sačekao da muškarac ode i uzeo ga. On je bez savesti odlučio da na obavesti muškarca koji je sedao u svoje vozilo da mu je ispao novčanik već brže - bolje pritrčao i uzeo ga.

Naime, na snimku koji je objavio instagram profil serbialive_novisad, vidi se muškarac kako seda u svoje vozilo, a pored kojeg se nalazi novčanik na betonu i za kojeg se navodi da je vlasnik tog novčanika. Potom se vidi Novosađanin koji je svedočio toj situaciji i istu iskoristio. On tada izlazi iz svog automobila i prilazi nonšalantno novčaniku stavljajući ga u svoj automobil dok se vlasnik još nalazio pored njega.

Iz vozila pored muškarac je video da je njegovom sugrađaninu ispao novčanik, ali ni jednog trentak, očigledno nije pomislio da mu ga vrati.

Mnoštvo osuđujućih komentara se niže na postupak muškarca koji je odlučio da tuđu nesreću okrene u svoju korist, a postavlja s epitanje da li će se posramiti i novčanik ipak vratiti onome kome pripada.

(Telegraf.rs)

Video: Lopov ukrao novčanik pun novca i pobegao: Žena iz Čajetine krenula na put pa ostala bez para

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. jul 2024 | 17:50

    Nije to novosađani to je novo nasađeni.

  • Striko

    26. jul 2024 | 17:52

    To neka stara komunjara,naučio da zivi na tudjoj muki. Pogledajte kako samo hoda, Bog je njega davno kaznio i netreba mu druga kazna.

  • Nenad

    26. jul 2024 | 20:33

    Sve se vraca, sve se placa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA