Vaspitačica udarila dete u Vladičinom Hanu: U istom vrtiću se desila tragedija pre 2 godine

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Sve se zbilo u istom vrtiću gde je pre 2 godine dečak progutao žir i preminuo

U vrtiću "Čarolija" u Vladičinom Hanu, vaspitačica je udarila šestogodišnje dete po ruci, jer nije htelo da spava, saznajemo iz više izvora bliskih istrazi.

Prema informacijama, slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu, a očekuje se da izjave o događaju daju vaspitačica, roditelji, kao i ostali prisutni. Iz tužilaštva je potvrđeno da je slučaj prijavljen, kao i da je dete odvedeno kod lekara.

Ovaj vrtić, poznat je po tome što se pre dve godijne u njemu dogodila nesreća, kada je četvorogodišnji dečak progutao žir, nakon čega je preminuo od posledica gušenja.

(Telegraf.rs/S.T.)

Video: Dete nije htelo da spava vaspitačica joj sela na glavu: Snimak monstruoznog "smirivanja" u vrtiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nokke

    25. jul 2024 | 11:16

    Poštovani roditelji, zaustavite vaše iživljavanje nad ljudima koji se za sitne pare trude da ispune nedostatke vaših života! Da li bi ste, da nema vrtića danas prijavili vašu majku, oca, tetku, ujnu....? Sramno i bestidno da nema kraja! Zato, prizovite se pameti, jer odrastanje bez straha, ograničenja će vam za 18 godina doneti situaciju da se vi nadjete u poziciji vaspitača ove ustanove! Drugo vam ne predstoji! Zato pamet u glavu! Mnogo slobode ne vodi uspešnom odrastanju!

  • Гаргамел

    25. jul 2024 | 11:13

    Некад сам могао добити неколико ћушки у току дана и то се није сматрало насиљем а сад васпитачица ударила дете по руци јер остале узнемирава у току одмора и то је насиље. То дете ће израсти у особу које ће и даље узнемиравати све око себе јер је саможиво и сматра да су њена права изнад свих.

  • Гаргамел

    25. jul 2024 | 11:14

    Просветни радници су за ситне плате изложени насиљу деце...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA