Srbin otišao sa porodicom u Grčku, pa doživeo 2 velika peha: Usledio obrt, biće im ovo najbolje letovanje

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Prvi peh dogodio se na samo 50 kilometara od smeštaja

Zlatan Smajić otišao je sa porodicom na dugo očekivani odmor u Grčku, ne sluteći kakve će ih nedaće zadesiti, ali onda i najlepši mogući obrti. Na grupi na Fejsbuku rešio je da javno podeli ovo neverovatno iskustvo.

"Želim samo da sa vama podelim dve divne stvari koje su nam se desile u Grčkoj, i vratile veru u ljude! Naime, kad smo dolazili na more , na samo 50-ak km od smeštaja desio nam se kvar na kolima, u kolima supruga, ja i troje dece... Već sam kontaktirao pomoć na putu koji su nam već poslali njihove saradnike iz Grčke, kad su nam stali zemljaci (iz Niša i iz Inđije), i naravno pomogli nam da upalimo auto i stignemo u smeštaj. Ovim putem od srca im se zahvaljujem", počinje Zlatan svoj post, pa nastavlja:

"Druga stvar: domaćin smeštaja iz Pantaleimona, me vodi kod njegovog majstora, koji je prikačio auto na dijagnostiku,obrisao grešku, ustanovio i rešio problem, i nije hteo da naplati ništa , jedva je uzeo i čast, koju sam insistirao da uzme... Topla preporuka za hotel, divni ljudi...", dodaje on.

Nažalost, dogodio se i drugi peh, ali opet sa srećnim krajem.

"Treća stvar, izgubio sam ključ od stana iz Beograda, nisam bio siguran gde, ali sam sumnjao da je u pitanju Platamon gde sam bio prethodne večeri sa porodicom, danas odemo ponovo tamo i na mestu gde smo parkirali na 5m odatle, grčka kuća i Grk koji sedi ispred nas i pita šta tražimo, kad smo mu rekli, pokazao je na svežanj ključeva, mojoj sreći nema kraja! Pita odakle smo, kažem Srbija on razvukao osmeh ko da smo rod rođeni! Hvala im svima", završava Zlatan i za Telegraf na kraju poručuje:

- Poenta mog posta je da mi se stvarno vratila vera u ljude i da možemo da budemo ljudi u svakoj situaciji - kaže.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak pijavice koja kao tornado nosi sve pred sobom: Zastrašujuć prizor iznad Sartija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA