Oni su tempirane bombe na putu: U Kladovu i Majdanpeku zaustavljeni vozači koji su vozili pijani

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U Kladovu i Majdanpeku zaustavljeni vozači koji su vozili pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Majdanpeku zadržali su dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je danas Policijska uprava Bor.

Saobraćajna policija u Kladovu zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača automobila "folksvagen pasat" koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Sedamdesetdvogodišnji muškarac u Kladovu je, vozeći "hjundai" sa 1,35 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu ne propustivši teretno vozilo koje se kretalo putem sa prvenstvom prolaza.

U Majdanpeku je šezdesetdvogodišnji muškarac, vozeći "hjundai" sa 1,37 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine i uslova puta udario u vozilo marke "BMW". U ovim saobraćajnim nezgodama nije bilo povređenih osoba.

Protiv vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitaj me da ti kažem..

    22. jul 2024 | 15:57

    Nažalost to je naša svakodnevica... Kladovo je mali grad i nema dovoljno policijskih službenika. Na ulazu u grad iz pravca HE Djerdapa stoji znak 50, međutim to niko ne poštuje. Vozi se se i 100 i 120 na sat. Ali valjda treba prvo nešto loše da se desi da bi se saobraćajna policija aktivirala. Malo mesto, svako svakog zna pa i oni sto prolete sa 100 u zoni 50 samo dignu ruku ili zatrube policiji da se jave... Kulturan neki svet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA