Voda će ga odneti, a vlasnika nema: Neverovatan apel iz Bajine Bašte, audi vezali za kombi ali voda nadolazi

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pred kraj dana nastao je veliki problem, jer su na brani pustili veću količinu vode i došlo je do naglog porasta vodostaja

Neverovatan incident dogodio se tokom večernjih sati u Bajinoj Bašti, kada je vozač audija beogradskih registarskih oznaka ostavio parkiran automobil na obali reke Drine, ali je voda pretila da ga odnese.

- Čovek je ostavio parkiran automobil uz Drinu kod Rogačice u Bajinoj Bašti, odneće ga reka uskoro. Ne možemo da nađemo vlasnika, a Drina se sve više i više diže, jer su branu podigli na Perućcu. Mi smo ga zavezali za kombi, ali i kombi vuče polako - napisao je na društvenim mrežama jedan od očevidaca.

Poruka je objavljena pre više od dva sata, nije poznat epilog ovog događaja niti da li je vlasnik audija konačno pronađen, a automobil spasen.

Inače, sutra se u Bajinoj Bašti oržava tradicionalni spust rekom Drinom od Perućca do Rogačice, ujedno i najvažniji događaj tokom jubilarne 30. po redu Drinske regate, stoga ova opština na zapadu Srbije večeras vrvi od posetilaca.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi se vraćali iz Grčke: U Makedoniji ih "poklopio" jak pljusak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA