Oprez! Otvoren šaht na sred Nove Varoši, na putevima odroni!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na okolnim lokalnim putevima, kao i magistralom za južni Jadran, kamenje se na po nekim mestima odronilo na kolovoz, naručito duž obale Zlatarskog jezera

Olujno nevreme praćeno kišom i munjama pogodilo je Novu Varoš, pa zbog otvorenih šaftova i odronima na kolovozu, svima se savetuje dodatna opreznost.

Nešto nakon podneva, kiša je u nekoliko navrata padala na teritoriji varošice pod Zlatarom, pa su u pojedinim delovima grada poplavljene ulice, a u samom centru, naša ekipa naišla je na otvoren šaht, koji je, kažu građani, opasnost za najmlađe.

Šaht je pun vode i dubine je blizu dva metra, pa zbog malo nepažnje, mogao bi da bude koban. Nadaju se, dodaju Novovarošani, brzoj reakciji komunalnih službi, ne bi li zaštitili otvor i sprečili druge opasnosti, jer je, kažu, najrizičnije za decu.

Niz ulice se takođe slivala voda, na pojedinim mestima su se stvarale i bare, pa je u pojedinim momentima i saobraćaj bio otežan.

Na okolnim lokalnim putevima, kao i magistralom za južni Jadran, kamenje se na po nekim mestima odronilo na kolovoz, naručito duž obale Zlatarskog jezera, na deonici između Nove Varoši i Kokinog Broda.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi se vraćali iz Grčke: U Makedoniji ih "poklopio" jak pljusak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA