Darko će krajem jula predstavljati Srbiju na veoma važnom kongresu u Beču

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Međunarodni IPA smeniar pod nazivom "YPOS 2024" za mlade policijske službenike, u Beču trajaće od 28. jula do 3. avgusta

Darko Dronić 28.jula putuje u Beč na međunarodni IPA Austrija seminar i tamo će predstavljati Srbiju. Njegovo učešće na ovom međunarodnom kongresu predstavlja značajne korake ka unapređenju saradnje i razmene iskustava između srpske policije i njihovih međunarodnih kolega.

Ovi događaji ne samo da promovišu Sremsku Mitrovicu, već i jačaju poziciju srpske policije na globalnoj sceni, doprinoseći sigurnosti i bezbednosti građana širom sveta.

Pored uspešne posete Friborgu, Darko Dronić je upravo istakao svoje učešće na međunarodnom IPA kongresu u Beču krajem jula.

Na ovom značajnom događaju, Droniću je ukazana čast da predstavlja srpsku policiju među predstavnicima iz 50 zemalja sveta. Tokom kongresa, Dronić će imati prijeme kod gradonačelnika Beča, direktora policije Republike Austrije i ministra unutrašnjih poslova Republike Austrije.

Međunarodni IPA smeniar pod nazivom "YPOS 2024" za mlade policijske službenike, u Beču trajaće od 28. jula do 3. avgusta. Preko 50 policajaca iz 50 zemalja sveta učestvovaće na njemu.

Od Amerike do Australije dolaziće policajci, a Dronić će ponosno predstavljati Srbiju. Obuku drže najeminetniji stručnjaci iz oblasti bezbednosti Austrije, i specijalne jedinice " Kobre".

(Telegraf.rs)

Video: Gori auto u Vodovodskoj ulici: Dramatičan snimak iz Žarkova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA