IT, SPORT, HUMANOST: Alfa BK Letnja liga

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Alfa BK Univerzitet sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je postao ponosni sponzor Letnje lige, najvećeg košarkaškog takmičenja koje okuplja vodeće IT kompanije u Srbiji tokom letnjeg perioda. Ovo takmičenje, koje se od sada zove ALFA BK LETNjA LIGA, predstavlja jedinstvenu kombinaciju IT sektora, sporta i humanosti

Ugovor o sponzorstvu zvanično je potpisan u modernoj zgradi Alfa BK Univerziteta. U ime Univerziteta potpisnik je bio rektor prof. dr Jovan Veselinović, dok je idejni tvorac i osnivač Letnje lige Luka Bulatović predstavljao kolektiv ovog insiprativnog i originalnog takmičenja.

Učestvovanje i svrha Letnje lige

U Alfa BK Letnjoj ligi učestvuju najvažnije IT kompanije u Srbiji, među kojima su i Bosch, Microsoft, Createq i mnoge druge. Letnja liga će se održavati tokom letnjih meseci, a sve utakmice imaju humanitarni karakter, sa ciljem prikupljanja donacija za Anu Spajić, kojoj je potrebno više od pola miliona evra za nastavak lečenja u inostranstvu.

Ciljevi i vrednosti

Alfa BK Univerzitet se ponosi što učestvuje u ovakvom projektu, koji promoviše sport i zdrav način života, kao i društvenu odgovornost i solidarnost. Uporedo sa svojim akademskim i sportskim uspehima, Alfa BK Univerzitet ovom akcijom pokazuje da je lider i u humanitarnim inicijativama. Letnja liga je takmičenje koje okuplja najuticajnije IT kompanije i proslavlja sport i humanost – kroz košarku i druženje godinama unazad pomaže se onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ova jedinstvena kombinacija vrednosti izdvojila je Letnju ligu kao događaj od izuzetne važnosti za IT sektor u Srbiji.

Detalji partnerstva

  • Podrška Letnjoj ligi: Kao glavni sponzor, Alfa BK Univerzitet obezbediće sve potrebne resurse za uspešno održavanje Letnje lige. Ovo uključuje organizaciju utakmica, marketinšku podršku i promociju događaja.
  • Humanitarna akcija: Na svim utakmicama će biti organizovane akcije prikupljanja donacija za Anu Spajić, čime će se podići svest o njenoj situaciji i omogućiti prikupljanje sredstava za njeno lečenje.
  • Poruka javnosti: Alfa BK Univerzitet poziva sve ljubitelje sporta i IT sektora da se pridruže i podrže ovu jedinstvenu inicijativu. Zajedno možemo napraviti razliku i pokazati da su IT, sport i humanost nerazdvojni.

Kolektiv Alfa BK Univerziteta želi svim učesnicima Letnje lige mnogo sreće i uspeha, a njihovim sadašnjim i budućim studentima poručuju: Budi i ti među najboljima - upiši Alfa BK!

Za više informacija o Alfa BK Univerzitetu i Alfa BK Letnjoj ligi, posetite njihov zvanični sajt i pratite ih na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA