Krenuli kući, svratili na poslednje kupanje, gorko su se pokajali: Miloš sa trudnom ženom doživeo neprijatnost

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 24

Sad želi da upozori i ostale

Miloš Ilić sa suprugom koja je u 6. mesecu trudnoće odmor od paklenih vrućina odlučio je da provede na plaži u Grčkoj. Ni slutio nije da će mu boravak u Lefkadi ostati u najgorem sećanju jer im je, kako kaže, ovo treći put da dolaze na ovo letovalište.

Miloš je sa suprugom, priča nam, napustio apartman u Lefkasu i pred put su ipak odlučili da se osveže još jednom. Otišli su na plašu Milos, a automobil su parkirali na magistralnom putu, od mesta Agios Nikitas prema mestu Kalamici.

- Poslednji dan letovanja, supruga i ja smo napustili apartman u Lefkasu, spakovali stvari u auto i otišli da se još jednom okupamo na plaži Milos pred polazak. Parkirali smo se na magistralnom putu, od mesta Agios Nikitas prema mestu Kalamici. Na plaži smo bili od 11h do 14h i u tom periodu nam je obijen automobil. Ovo je treći put da odlazim na to ostrvo i nikada nisam imao nikakav problem pre - priča Miloš.

On takođe ističe da ovo nije jedina neprijatnost koja im se dogodila i da je uočio još neke promene u odnosu na ranija letovanja u ovom mestu.

- Ove godine je sve nekako drugačije. Grci kao da su izgubili smisao za turizam. Veoma su neljubazni, nepristojni i negostoprimljivi bili prema mojoj trudnoj supruzi i meni, a za sam kraj usledio je i ovaj šok.  Polupan prozor na autu i ukradene stvari. Novac i dokumenta su bili uz nas, ali u autu su na žalost bile burme i jedan muški sat što lopovima nije promaklo. Uz te vredne stvari, uzeli su i jednu paklicu cigareta, sitan metalni novac (dinare) i punjač za telefon - ističe.

Podneli su, kako kaže Miloš, krivičnu prijavu i proveli par sati u policijskoj stanici na Lefkadi.

- Podneli smo krivičnu prijavu, ali nisu nešto optimistični. Takođe, rekli su nam da se često dešava to. Generalno, veoma loše iskustvo i veoma neprijatan završetak letovanja na kojem smo, sve do poslednjeg dana, uživali moja supruga i ja - zaključio je Miloš.

(Telegraf.rs)

Video: Policija blokirala put kod Majdanpeka zbog dvostrukog ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    16. jul 2024 | 19:21

    Da se osvezi jos jednom? Ne prvi dan je dosao u 10h da ga iskoristi da ne propadne. , Poslednji dan da ostane sto duze do 17-18h, da ne propadne....vozi nocu mrtav umoran posle celodnevne plaze....potencijalni ubica. Nikad mi nisi jasni ovi likovi

  • Cccc

    16. jul 2024 | 19:20

    Ti da si normalan, zajedno sa njom?? Nebi se ni bruko i objavljivao ovo!!! Idee žena trudna da skače po grčkoj. Bolje da ste otišli u neko selo, da jedete domaću hranu, i uživate u hladovini. EE narode, al ste pukli.!!!!

  • Aca

    16. jul 2024 | 19:03

    Kad ste alavi ... malo vam bilo dana koliko ste proveli , nego hocete da se osolite na putu do kuce! Kad si se vec spakovao i krenuo, idi kuci covece! Ako ti se ostaje uzmes i produzis boravak koliko zelis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA