Srbija u Matrixu: Munje i gromovi cepaju nebo, strašan snimak sa puta ka Beogradu! Blesne, pa osvetli sve

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Podsetimo, kako je meteorolog Telegrafa najavio, na najjačem udaru jučerašnjih grmljavinskih oluja našlo se i šire područje Užica, Kosjerića i Valjeva

Reporter Telegrafa našao se usred strašne oluje koja je sinoć pogodila Zlatiborski okrug. Munje su parale nebo, a sevalo je toliko da se činilo kao da se smenjuju dan i noć. Jeziv snimak nastao je ispred Užica, a vožnja po ovakvom vremenu bila je prava avantura!

Kako se na snimku može videti, nakon tropskih temperatura, koje su išle i preko 40 stepeni, stiglo je nevreme, a gromovi su samo pucali na nebu iznad Užica, nije prestajalo da seva.

"Prizor je zaista bio veličanstven, ali u isto vreme jeziv. Munje su odjekivale", opisao je naš reporter.

Srbija je na momente izgledala kao u čuvenom filmu "Matrix", iz scene kada se nebo "cepa".

Podsetimo, kako je meteorolog Telegrafa najavio, na najjačem udaru jučerašnjih grmljavinskih oluja našlo se i šire područje Užica, Kosjerića i Valjeva.

Ovaj grmljavinski sistem sa zapada i jugozapada Srbije premestio se u jugozapadnoj visinskoj struji prema centralnim predelima Srbije i ka Šumadiji, ali i ka Beogradu, uz vrlo obilne pljuskove i jake gromove. Lokalno su se i u ovim predelima očekivale grmljavinske oluje sa gradom.

Na udaru pljuskova sa grmljavinom i nevremena našao se i Kolubarski okrug, nakon čega i južni i jugozapadni obod Beograda, naročito šire područje Lazarevca.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA