U čuvenom selu kod Užica otvorena diskoteka: Ovo je razlog! A žurke uveliko počele

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Diskotekaće će, najavljuju, tokom leta raditi vikendom, a već preksinoć je, kažu, bila dobra žurka

U čuvenim Kremnima, selu kod Užica, u narodu poznatim po proročanatvu Tarabića, otvorena je diskoteka i to pod krovom nekadašnjeg Doma kulture, a razlog je da se tu uveče okuplja omladina sela i zabavlja uz pesmu i igru, baš kao što je i nekada bilo.

U vreme kada sela pod skutima planina zamiru i ostaju bez svog stanovništva, u selu Kremna, smeštenom između Tare i Zlatibora, pak je drugačije, najbrojnije je selo na teritoriji cele opštine, a za razliku od drugih sela u okolini, u njemu i mladi ostaju da žive.

Najveća novost proteklih meseci, kažu nam meštani, bila je kada se se pročulo selom da se u centru naselja otvara diskoteka. Pa dok je najstarije planince sve podsećalo na nekadašnju igranku, mlađi Kremanci su se radovali i podržali ideju "rukovodstva" sela.

- Oduvek su Kremna bila centar gde su se okupljali putari, šumari, drvoseče, ali i lokalno stanovništvo svih sela u okolini. Dobra je zamisao za ovu kafanicu, a Dom kulture se i onako već odavno ne koristi, nadamo se da će mlađi podržati ideju i mesto za izlazak i provod birati baš Kremna - kažu nam u ovom planinskom selu.

Diskotekaće će, najavljuju, tokom leta raditi vikendom, a već preksinoć je, kažu, bila dobra žurka.

- Uvek rado idemo na bilo kakva dešavanja u našem selu, jer zaista nigde nije lepše, pa sam sigurna da Kremna i zaslužuju da imaju svoju diskoteku - rekla je jedna meštanka koja živi u Užicu, a svaki slobodan dan i vikend koristi da dođe u rodni kraj.

I magistralni put za Republiku Srpsku prolazi kroz Kremna, pa u selu imaju i četiri kafane, tri prodavnice, Pošta, apoteka, pa će i diskoteka privući mnoge iz obližnjih gradova na žurke baš u ovo selo.

(Telegraf.rs)

Video: Prija i Tea izašle na binu usred nastupa Sanje Vučić i napravile lom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA