Narednih mesec dana menja se trasa dve linije u Novom Sadu

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kraća izmena biće i na Detelinari

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od danas do 15. avgusta 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1 i 8. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacije u Fruškogorskoj ulici, autobuski saobraćaj na linijama 1 i 8 će se odvijati na sledeći način:

Smer iz Centra

Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi će skretati levo u Jirčekovu ulicu do privremenog (poslednjeg) stajališta u Jirčekovoj 9 (ispred vrtića "Mrvica") gde će se čekati vreme do sledećeg polaska.

Smer sa Limana

Od privremenog (prvog) stajališta u Jirčekovoj 9 (ispred vrtića "Mrvica") autobusi će skretati levo u Ulicu dr Sime Miloševića, nastavljati pravo do Bulevara cara Lazara i dalje redovnom trasom.

Kraća izmena i na Detelinari: linije 3 i 13

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremeno izmeštanje autobuske stanice linija 3 i 13 u Ulici Milenka Grčića 8 na adresu Milenka Grčića 10. Stanica se izmešta od danas do 19. jula 2024. godine zbog izvođenja radova na sanaciji havarije.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako teku radovi na izgradnji Nacionalnog stadiona: Postavljanje kamena temeljca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA