≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač autobusa naglo zakočio, devet putnika palo kao sveće: Detalji nezgode u Nišu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon sprovedenog uviđaja biće poznato da li za povređivanje putnika ima krivice vozača ili je naglo zakočio u nameri da izbegne iznenadnu prepreku uključujući i neopreznog pešaka

  • 1

Devetoro putnika povređeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru Nemanjića u Nišu kada je autobus gradskog saobraćajnog preduzeća “Nišekspres” naglo zakočio.

Nezgoda se dogodila nešto posle osam sati nedaleko od tržnog centra “Delta” kada je autobus iz još neutvrđenih razloga, naglo zastao a putnici su popadali svuda po vozilu.

Kako je saopšteno iz niške Hitne pomoći, oni su intervenisali sa dve ekipe s obzirom na veći broj povređenih.

- Dvetoro ljudi smo transportovali do niškog Univerzitetskog kliničkog centra zbog kontuzionih povreda glave i ekstremiteta. Radi se o lakim telesnim povredama ali su ipak upućeni na dalju dijagnostiku - saopštila je d Jadranka Trifunov, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Na licu mesta zatekli smo autobus i policijskog službenika koji je od vozača uzimao izjavu. Nakon sprovedenog uviđaja biće poznato da li za povređivanje putnika ima krivice vozača ili je naglo zakočio u nameri da izbegne iznenadnu prepreku uključujući i neopreznog pešaka.

(Telegraf.rs)

Video: Lančani sudar kod Orlovače: U jednom od vozila bilo i dete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarle

    12. jul 2024 | 11:41

    Sinoć sam bio kod Delte,a to su pešački na svaka 10 metara,mnogo loše odradjen prelaz do Delte,i divno je čudo da tu nema vise saobraćajnih nezgoda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA