≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi fudbaler tragično nastradao pre godinu dana, u rodnom selu oslikali mural sa njegovim likom

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miladin Arsenijević je tradično nastradao u mestu Žabari u saobraćajnoj nesreći koja se desila 10. jula 2023. godine

  • 1
Mural, Miladin Mine Arsenijević Foto: Rina

Navršilo se godinu dana od kada je tragično nastradao Miladin Mine Arsenijević (27) iz Kloke kod Topole. Ovaj mladić bio je fudbaler seoskog kluba u mestu gde je i odrastao, a njegova porodica i brojni prijatelji u znak sećanja na njega oslikali su mural upravo na zgradi gde su i prostorije FK Borac.

- Miladin je bio strastveni igrač i veran svom klubu do kraja života, mogao je da ide dalje da se bavi profesionalnim fudbalom ali nije, jer je voleo svoj klub i Kloku. Ovaj mural je u njegovu čast i samo mali pokzatelj da će sećanje na njega živeti zauvek - rekla je za RINU Marija Arsenijević Blagojević.

Ona dodaje da su u izradi murala učestvovali ljudi koje je on voleo i koji su njega voleli, a ideja je potekla od njegove najbolje prijateljice.

- Za realizaciju sam bila zadužena ja uz veliku pomoć brojnih prijatelja. Najpre smo sredili ceo prostor oko terena i zgrade a potom i zid da bi mural mogao da se uradi, izbetonirano je ispred mirala u cilju da tu stavimo klupe, sto da bude momorijalni park u njegovu čast, tu će moći da se sedne, predahne i odmori - rekla je Marija.

Ona ističe da je mural toliko dobro urađen da svako ko je zastao pored murala imao je osećaj da je Mine i dalje tu sa njima.

Podsećamo, Miladin je tradično nastradao u mestu Žabari u saobraćajnoj nezgodi koja se desila 10. jula 2023. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Da srce pukne: Golubovi i baloni poleteli u nebo u znak sećanja na četvoricu nastradalih mladića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA