Drama na Dunavu! Ronioci spasili tinejdžera: Ušao u reku kod Doma vojske, pa počeo da doziva pomoć

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On je, nakon što je shvatio da mu je život u opasnosti, počeo da poziva pomoć

Sedamnaestogodišnji mladić je noćas, nešto iza ponoći, ušao u Dunav, pod još nerazjašnjenim okolnostima, a potom se odvijala prava drama. Odmah je alarmirana policija i angažovani su ronioci Žandarmerije koji se maloletnika, uspeli da pronađu i izvuku iz vode.

Kako Dnevnik saznaje, maloletnik je u reku ušao sa novosadske strane, nedaleko od Doma vojske, a onda ga je, pretpostavlja se, voda povukla dalje od obale. Mladić je, nakon što je shvatio da mu je život u opasnosti, počeo da poziva pomoć.

Sedamnaestogodišnjak je, kako naš list saznaje, pronađen iza kanala Dunav-Tisa-Dunav. Lekarska ekipa Hitne pomoći je pregledala tinejdžera, koji na svu sreću, nije imao nikakve povrede.

Iz novosadske policije apeluju na građane, ali i posetioce Egzita, da ne ulaze u vodu na neobezbeđenim mestima i da se ne izlažu toj vrsti rizika.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    11. jul 2024 | 13:22

    Sta reci,hvala bogu da su ga spasli.Sta bi sa onom dvojicom sto su stradali pre koji dan u Laze Teleckog od dima,da li se zna ko su ,kako je izbio pozar?

  • Mihajlo

    11. jul 2024 | 11:48

    Zar vi stvarno mislite da bi tata dopustio da mu se dete udavi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA