Horor povratak iz Turske: Srbi se vozili 20 sati bez klime, putnici pozlilo, toalet nije radio

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Do objavljivanja ovog teksta gencija nije odgovorila na naše pozive i mejl

Vožnja bez klime ovih dana predstavlja pravu muku čak i kada je samo par minuta vožnje u pitanju. Međutim, pravi horor odigrao se u autobusu koji je naše putnike prevozio iz Turske gde su letovali preko agenicje Go2 Traveling kada se jednoj putnici slošilo jer, prema tvrdnjama putnika, klima nije radila sve vreme putovanja na paklenih 40 stepeni.

Naime, kako tvrde putnici koji su se nalazili u autobusu trpeći satima nesnosnu vrućinu, vozač nije želeo da stane sve dok se jednoj devojci nije slošilo, a za kvar klime optužio je agenciju.

Osim klime, putnici navode i da toalet nije bio u funkciji.

@petra2535 Utisak sa putovanja preko Go2 travel agencije Povratak iz Turske bez klime na +40 stepeni Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu. (Horor) apartman smo napustili u 8:00 da bi nas autobus koji je ostavio turu pokupio bez klime. Na put od 20 sati toalet u autobusu nije radio takodje ni klima… Na naše žaljenje naš VODIČ je prebacio krivicu na vozače, a vozači na agenciju. Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne a kada se jednom putniku slošilo VODIČ je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe ni na jednu se nije stalo… na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su. #turska #horor #go2travelling #letovanje #2024 #leto #kusadasi #fyp #foryou ♬ original sound - Petra

Poruku putnika prenosimo u celosti:

- Utisak sa putovanja preko Go2 travel agencije. Povratak iz Turske bez klime na +40 stepeni. Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu. (Horor) apartman smo napustili u 8 časova da bi nas autobus, koji je ostavio turu, pokupio bez klime. Na put od 20 sati toalet u autobusu nije radio,a  takođe ni klima. Na naše žaljenje naš vodič je prebacio krivicu na vozače, a vozači na agenciju. Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne, a kada se jednom putniku slošilo vodič je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, a prošli smo pored tri pumpe i ni na jednu se nije stalo. Na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su - objavio je jedan od putnika.

Do objavljivanja ovog teksta gencija nije odgovorila na naše pozive i mejl.

(Telegraf.rs)

Video: Klimatski aktivisti uništili luksuznu jahtu vrednu 300 miliona dolara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    9. jul 2024 | 15:31

    Ako autobus nije ispravan nazovete policiju oni ih zaistave i moraju vam obezbediti drugi prevoz

  • Kole

    9. jul 2024 | 15:40

    Čemu anonimnost!? Koja agencija, koji prevoznik? Treba javno reći, a ne uvek nešto muljati!

  • Dzibrailj

    9. jul 2024 | 15:22

    Idite li opet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA