Lepe vesti za sve mališane koji još nisu savladali ovu veštinu: Besplatna škola plivanja u Kuršumliji i Blacu

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Centar Topličkog okruga bez uređenog kupališta na svojoj teritoriji

Deca iz Kuršumlije i Blaca starosti od 6 do 12 godina, koja ne znaju da plivaju, a žele da nauče, mogu to da učine na bazenima u ovim mestima gde od danas počinju besplatne škole plivanja i trajaće tokom kupališne sezone, prenose Južne vesti.

Na bazenima u Kuršumliji i Blacu školu plivanja organizuju Savez za školski sport i Sportski savez u saradnji sa Sportskim centrom Kuršumlije, dok je u Blacu za to zadužen Sportski centar Blace.

Od danas na bazenu u Kuršumliji počinje testiranje za upis na program “Nauči da plivaš”, potpuno besplatno za sve mališane koja ne znaju da plivaju. Treninzi će biti svakog ponedeljka, srede i petka. Sa decom će raditi profesori fizičke kulture.

Da bi obezbedili potpunu bezbednost dece, potrebno je da se ispune određeni uslovi prilikom upisa, da je visina deteta minimum 135 cm zbog dubine bazena u najplićem delu, da dete ima saglasnost roditelja, staratelja, koja se potpisuje na prvom treningu i da dete ne zna da pliva - kažu u Sportskom centru Kuršumlija.

U Kuršumliji postoje i posebne povlastice za posetioce, neće se naplaćivati ležaljke i suncobrani, deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, a kao i prethodnih godina najbolji učenici kuršumlijskih škola su nagrađeni besplatnim ulazom, pa su odlični učenici sa svim peticama dobili besplatno 10 dnevnih karata za bazen, dok nosioci Vukove diplome cele sezone mogu da besplatno koriste bazen.

Cena dnevne karte za odrasle je 250 dinara u Kuršumliji, odnosno 200 dinara u Blacu.

(Telegraf.rs)

Video: Počela letnja kupališna sezona na otvorenim bazenima SC "11 april"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA