Budućnost akademske zajednice na Alfa BK Univerzitetu

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U sjajnoj atmosferi koja je odisala entuzijazmom i nadom, gotovo 100 budućih studenata položilo je prijemni ispit na Alfa BK Univerzitetu. Raznolikost smerova i mogućnosti koje ovaj Univerzitet nudi privukli su veliki broj mladih koji su pokazali izuzetan nivo znanja i motivacije

Prijemni ispit održan je u modernim prostorijama Alfa BK Univerziteta, a ambiciozni kandidati pokazali su spremnost da postanu deo novih snaga koje će oblikovati budućnost naše akademske zajednice. Rektor univerziteta, prof. dr Jovan Veselinović, izrazio je zadovoljstvo zbog visokog odziva i kvaliteta kandidata, naglašavajući da je upravo ova generacija ta koja će nastaviti tradiciju izvrsnosti i inovacija po kojoj je Alfa BK Univerzitet poznat.

- Ponosni smo na činjenicu da iz godine u godinu beležimo sve veći broj studenata. To je dokaz da naši programi i pristup edukaciji privlače najbolje mlade umove," rekao je Veselinović i dodao: "Uvereni smo da će nove generacije doneti sveže ideje i energiju koja je neophodna za dalji razvoj našeg društva.

Među kandidatima se mogao osetiti duh zajedništva i kolegijalnosti, što je dodatno doprinelo pozitivnoj atmosferi tokom polaganja. Budući studenti pokazali su veliko interesovanje za različite oblasti, od tehničkih nauka i menadžmenta, do umetnosti i društvenih nauka, što svedoči o raznolikosti i širini znanja koju Alfa BK Univerzitet nudi.

Sa velikim brojem novih studenata koji su uspešno položili prijemni ispit, Alfa BK Univerzitet još jednom potvrđuje svoju poziciju kao jedan od vodećih visokoškolskih institucija u regionu. Ovi mladi ljudi, sa svojom energijom i idejama, predstavljaju svetlu budućnost naše akademske zajednice i društva u celini.

(Telegraaf.rs/PR)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎶

    8. jul 2024 | 17:12

    Postaće svi kraljevski akademici. Kada može onaj da dobije zvanje za salatu, što ne bi mogli i ostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA