Nagrada za humanost: Besplatan ulaz na bazene za davaoce krvi u ovom gradu u Srbiji

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ideju o saradnji predstaviće predstavnici Crvenog krsta Novog Sada, Zavoda za transfuziju i javnog preduzeća ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“

Javno preduzeće „Sportski i poslovni centar Vojvodina” i Crveni krst Novog Sada u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine i ovog leta, organizovaće i obezbediti besplatan jednodnevni ulaz za otvoreni bazen SPENS-a i bazene SC „Sajmište” svim doborovoljnim davaocima krvi, koji daju krv od 9. do 12. jula 2024. godine.

Dobrovoljni davaoci krvi svoje pravo na jedan ulaz na bazen mogu iskoristiti do kraja sezone kupanja na otvorenim bazenima, piše NS Uživo.

Krv se može dati radnim danom u periodu od 7.00 do 19.00 časova u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, Hajduk Veljkova 9a.

Ideju o saradnji predstaviće predstavnici Crvenog krsta Novog Sada, Zavoda za transfuziju i javnog preduzeća ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA