Vreme čitanja: oko 1 min.

Misterija nestanka Milana iz Niša: Isključeno samoubistvo, prošlo mesec dana, policija ne odustaje od potrage

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skoro mesec dana pošlo je od kada je prijavljen Milanov nestanak, a iz niške policije kažu da nema novosti, ali da nisu odustali od potrage

  • 1
Milan Đorđević, nestao Foto: Privtna arhiva

Potraga za Milanom Đorđevićem, 41-godišnjim Nišlijom koji je poslednji put viđen u ponedeljak, 10. juna kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama, i dalje traje i još se obilazi teren, kažu iz niške policije.

Skoro mesec dana pošlo je od kada je prijavljen Milanov nestanak, a iz niške policije kažu da nema novosti, ali da nisu odustali od potrage.

I dalje je u toku obilazak terena i preduzimanje ostalih mera i radnji u cilju pronalaska nestale osobe - kažu u niškoj policiji.

Milan Đorđević, visok 185 cm, poslednji put je viđen u ponedeljak, 10. juna u 18:30 kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama, a nosio je belu košulju sa plavim štraftama, teget pantalone i braon cipele, prema rečima njegove ujne Maje.

Ako neko ima bilo kakve informacije, može kontaktirati policiju ili porodicu na broj 0691131979 (Maja), pišu juznevesti.rs.

Marica Đorđević, Milanova majka rekla je za naš portal da je isključena mogućnost da je počinio samoubistvo na Suvoj planini.

"Isključen je suicid, ostaje jedino da je dobrovoljno otišao ili da ga je neko čekao i odveo uz njegov dogovor, ko bi to znao. Negde je, a gde ne znamo. Sam Bog zna gde je. Samo da nam se javi da kaže da je živ, ili da neko ko zna da je živ da nam javi, pa ako je izabrao drugi put neka mu je sa srećom", kazala je Marica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    5. jul 2024 | 20:32

    On je zeleo da nestane i nestao je. Dok su ga trazili po sumi on je do amerike mogao da stigne. Ko zna zasto, ali od pocetka deluje tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA