Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradsko naselje koje slavi svoj dan: I to postoji u Srbiji, u srcu Banata

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inicijativa je začeta na ideji jednog od komšija Marka Zjajića, koji je okupio čak 24. ekipe koje su igrale fudbal na male golove

  • 0
Zrenjanin Foto: Shutterstock

Kako red i tradicija nalažu, stanari naselja 4. Jul i ove godine su obeležili imendan svog naselja, okupivši se u velikom broju na jednom od igrališta koje ovo lepo Zrenjaninsko naselje ima između svojih zgrada, piše portal VolimZrenjanin.

Inicijativa je začeta na ideji jednog od komšija Marka Zjajića, koji je okupio čak 24. ekipe koje su igrale fudbal na male golove kako bi se promovisali zdrav život, druženje i zabava. Turnir nije bio takmičarskog karaktera u onom pravom smislu, ali je ipak za tri najbolje plasirane ekipe upriličena simbolična nagrada i trofeji.

Komšinice su se, sa druge strane, potrudile da atmosfera bude domaćinska i posluživale su decu, igrače i svakog ko se zatekao pićem i jelom. Bio je ovo jedan jako zabavan dan do kasnih večernjih sati gde je glavni akcenat bio na dobrim i prijateljskim odnosima svih meštana ovog naselja.

Podršku organizaciji su pružili Lazin D3 Market, Boromil, Vodovod i Grejanje, DS Production, Picerija Monako i Mlekoprodukt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA