Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci, ovo je krindž! Ne radite to: Ruskinja ostala šokirana potezom Novosađanina u kafiću

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskreno ne mogu da vam kažem u kojem univerzumu bi se žena tako ponašala, ispričala je u videu

  • 7

Ruskinja Aljona koja se doselila u Srbiju nakon početka rata u Ukrajini, redovno objavljuje zanimljive snimke na svom TikTok kanalu, a na njima, pored ostalog, opisuje šta joj se dešava u našoj zemlji. Neki je pamte i po iskrenom odgovoru zašto se Rusi ne druže sa Srbima.

Pored lepih stvari, nedavno je podelila i jedno neprijatno iskustvo, a doživela ga je kada je svratila po kafu za poneti u kafić u Novom Sadu.

"Veoma sam ljuta, dogodila mi se krajnje neprijatna situacija. Bila sam u Novom Sadu i išla sam u kafić da kupim kafu. Pitala sam konobaricu da li mogu da naručim kafu za poneti. Ona je odgovorila: Naravno, kako da ne. Prenela je narudžbinu baristi, a on je rekao: Nema kafe. Pitala sam ga: Molim? Šalim se, rekao je on. Okej, počeo je da pravi kafu, ja sam platila i išla sam da uzmem kafu", priča u videu na TikToku.

Kada je pružila ruku da uzme kafu, usledilo je novo iznenađenje. Barista joj pruža kafu, ali je i brzo sklanja, i udara je po ruci.

"Davao mi je kao pet, i malo duže zadržavao ruku i smeje se. Bože, tako nešto mi se nije dogodilo dugo i ovo je užasno neprijatno. Muškarci, ovo je krindž. Takvo ponašanje, to je krajnje neprijatno. Ako je pred vama žena i sviđa vam se, to ništa ne znači.

Mislim, to je takva jednostavna istina, ali izgleda da to svaki put treba ponoviti. Iskreno ne mogu da vam kažem u kojem univerzumu bi se žena tako ponašala", ispričala je u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kl

    3. jul 2024 | 17:46

    Curka ne shvata da se svidela konobaru. Mozda je to u Rusiji krindz, kod nas je flert.

  • Kole

    3. jul 2024 | 17:47

    Vrati se odakle si došla, nisi ti za Srbiju!

  • Ika

    3. jul 2024 | 17:45

    Ajdeee, uvredi se majke ti, možda je bio lepo raspoložen, našalio se. Da si bila u Turskoj videla bi šta tek oni rade sa sladoledom, ti bi lagano turčina zveknula šamarom. Opusti se seko, šala. Nego, drugo nešto tebe muči, mnogo si nervozna. A da, i da znaš kad si već ovde, u Srbiji je krindz biti nadrndan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA