Vreme čitanja: oko 1 min.

ROMA Company subvencioniše 50% materijala za krečenje ulaza zgrade

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Idealno vreme da udahnete vedrinu i novi sjaj u hodnike vaše stambene zajednice kreće sad!

  • 0
Roma Company subvencije Foto: Promo/ Roma Company

Zato posetite sajt roma.rs kako bi ste među prvima konkurisali i tako povećali šansu, da baš Vaša stambena zajednica dobije subvenciju od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada.

ROMA Company vas poziva da se od danas prijavite na konkurs za dodelu subvencija od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica.

Pravo učešća na konkursu imaće sve stambene zgrade na teritoriji Republike Srbije, dok će prijave na konkurs biti otvorene do 1.septembra 2024.godine.

Pod sloganima "Ko kreči kuću leči" i "ROMA daje POLA" koji su se mogli videti na različitim mestima u Beogradu i Srbiji , ROMA Company je u prethodnih šest godina podržala renoviranje preko 200 ulaza na teritoriji Republike Srbije. Inspirisana timskim duhom i zajedničkim naporima da ulepšamo domove širom naše zemlje, ova akcija nastala je u želji da se ostvare trajni odnosi i ojača međusobno poverenje sa stambenim zajednicama i stanarima, na obostrano zadovoljstvo i korist.

Roma Company subvencije Foto: Promo/ Roma Company

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije do 1. septembra 2024. na email adresu subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom "SUBVENCIJA – stambene zgrade". Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno, a popunjava ih upravnik stambene zajednice ili kompanija za profesionalno upravljanje.

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti subevciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u najbržim dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2024. na sajtu roma.rs, a svi podnosioci prijava će email-om ili pismom biti obavešteni o rezultatima.

Uz pomoć ove subvencije, zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu gradovima širom Srbije, a za sve dodatne informacije možete pisati na subvencije@roma.rs. KO KREČI KUĆU LEČI.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA