Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Gašić primio polaznike 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić je uručio polaznicima replike paradnih bodeža, u znak sećanja na najviši nivo usavršavanja u Školi nacionalne odbrane "Vojvoda Radomir Putnik" Univerziteta odbrane

  • 0
Bratislav Gašić, Vojska Srbije Foto: mod.gov.rs

Ministar odbrane Bratislav Gašić priredio je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu prijem za polaznike 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane.

Gašić je uručio polaznicima replike paradnih bodeža, u znak sećanja na najviši nivo usavršavanja u Školi nacionalne odbrane "Vojvoda Radomir Putnik" Univerziteta odbrane.

Gašić je izrazio uverenje da je svako od polaznika u prethodnih šest meseci stekao znanja i veštine za preuzimanje visokih dužnosti u sistemu bezbednosti i poželeo im mnogo uspeha i sreće u daljem radu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Među 19 polaznika 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane su pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, predstavnici Narodne skupštine, Vlade, predstavnici ministarstava u Vladi, Bezbednosno-informativne agencije, zatim predstavnici institucija Republike Srpske i pripadnici oružanih snaga Bosne i Hercegovine i Mađarske, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA