Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodične kuće gorele zbog udara groma u Smederevu: Jedan bahati potez komšija uvećao materijalnu štetu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću povređenih lica nije bilo

  • 1
Požar u kući u Smederevu nakon udara groma Printscreen/Instagram/192_rs

Veliki požar zahvatio je tri porodične kuće u Smederevu sinoć nakon udara groma, navode meštani ovog grada na društvenim mrežama. Kako se na snimcima može videti, vatra je kuljala na sve strane, a tom prilikom pričinjena je velika materijalna šteta. 

Na svu sreću povređenih lica nije bilo, međutim, građani Smedereva izrazili su ogromno nezadovoljstvo prema svojim sugrađanima koji su svojom bahatošću otežali vatrogascima da dođu do jedno od upaljenih kuća.

"Vatrogasci su imali veliki problem prilaska zbog parkiranih automobila komšija od kojih većina imaju garaže. I oni su indirektno pomogli da našem komšiji bude veća šteta. Svaka čast komšije treba da ste ponosni", napisao je jedan od član grupe Smederevci ispod snimka požara.

Ipak, pohvale na račun vatrogasaca samo pljušte, jer su uprkos teškim uslovima uspeli da se izbore sa vatrom i brzo i efikasno ugase požar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    2. jul 2024 | 13:05

    U staro vreme protivpožarni put se poštovao i nikom nije padalo na pamet da se parkira, doduše bilo je i manje vozila, ali dolaskom zapadne demokratije sve je promenjeno po cenu demokratije ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA