Vreme čitanja: oko 1 min.

Video je devojčicu kako trči i doziva majku: Ovako je hrabri Rade izgubljeno dete vratio Srbima u Grčkoj

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP se oglasio i pohvalio ovog pripadnika policije

  • 2
Devojčica dete Grčka Foto: Društvene mreže

Biti pripadnik policije nije samo posao, to je način života i izbor da uvek budete uz građane, gde god da ste, navodi se u saopštenju MUP-a, nakon što je policajac Rade Stanić izgubljenu devojčicu vratio nazad roditeljima u Grčkoj. Reč je o srpskoj porodici koja je bila na letovanju.

- Dok je bio na odmoru u Grčkoj, Rade Stanić iz Ronilačke jedinice Žandarmerije pokazao je pravo lice policije. Šetajući sa sinom, 27.06. u Nea Flogiti primetio je četvorogodišnju devojčicu kako usplahireno trčkara i doziva majku. Bez oklevanja, pritekao joj je u pomoć - navode u MUP.

Kako kažu, zahvaljujući njegovoj brzini i empatiji, kao i podršci lokalnog stanovništva i dvojice turista iz Severne Makedonije, devojčica je sigurno vraćena svojim roditeljima.

- Ovaj dirljiv događaj još je jedna potvrda posvećenosti i brige naših kolega za sigurnost svakog deteta i svakog našeg sugrađanina - poručuju na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    1. jul 2024 | 16:59

    Ne volim policiju zbog saobraćajnih prekršaja,ali brate ništa bez žandamerije,Rade šeta sa sinom i opet je na poslu,sve snima gleda,hvala ti Rade živ i zdrav bio ti i tvoja porodica.

  • Lala87

    1. jul 2024 | 19:14

    i opet je tu ex-yuga uradila svoje a nikome ne valja sto je uopste postojala..., a gospoda iz ujednjenog kraljevstva, npr englez bi skota sutno kad je dole i obrnuto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA