Vreme čitanja: oko 2 min.

Pet tačaka "usijanja" na srpskim putevima: Ovde su radovi, pazite na signalizaciju i budite strpljivi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izveštaj "Puteva Srbije"

  • 0
Radovi Foto: Mateja Beljan

Na nekoliko lokacija širom Srbije izvode se radovi koji utiču na saobraćaj i svakodnevne aktivnosti građana. U nastavku donosimo pregled trenutnih radova:

Knjaževac - Tresibaba: Radovi redovnog održavanja (sečenje šiblja u putnom pojasu) trajaće do 15. jula 2024. godine, od 7 do 15 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Most preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat: Na snazi je obustava saobraćaja. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačici preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica. Vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin - Perlez.

Takovo – Klatičevo: Obustava saobraćaja zbog rekonstrukcije puta u sklopu radova na izgradnji Obilaznice oko Gornjeg Milanovca. Saobraćaj od Takova ka Gornjem Milanovcu se odvija opštinskim putevima kroz Takovo, mesto Brusnica i Gornji Milanovac, a od Gornjeg Milanovca ka Takovu, državnim putevima do Klatičeva, pa do opštinskih puteva kroz mesta Vrčani, Kalimanići i Sinoševići. Sa auto-puta E-763, ka Gornjem Milanovcu, vozila koja se kreću iz pravca Beograda mogu se isključiti na petlji Ljig, a vozila koja se kreću iz pravca Čačka na petlji Preljina, na Ibarsku magistralu do Gornjeg Milanovca. Nakon isključenja na petlji Preljina, do Takova se dolazi obilazno – Ibarskom magistralom do Ljiga, pa auto-putem E-763 do Takova.

Požarevac, raskrsnica ulice Bože Dimitrijevića i državnog puta I B reda broj 34 (Požarevac /Kostolac/ – Bratinac): Od 21. aprila 2024. godine obustavljen je saobraćaj zbog radova na objektima na državnom putu. Planirano trajanje obustave je 90 dana. Saobraćaj je preusmeren na obilaznicu oko Požarevca, državnim putem preko mesta Salakovac i Bratinac ka Velikom Gradištu i suprotno ka auto-putu E-75.

Ulica majora Zorana Radosavljevića (od ul. Kralja Mihaila Zetskog do raskrsnice sa ul. Stevana Dubajića i Maksima Brankovića) u Batajnici: Radovi na sanaciji kolovoza trajaće do 18. avgusta 2024. godine, uz naizmenično propuštanje vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Počela rekonstrukcija pruge Lukićevo - Zrenjanin Fabrika: Pogledajte kako teku radovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA