Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto Srbi masovno na more nose toalet-papir: Ovo je stvarno dobra ideja

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije retko videti da u automobilu koji se zaputio u Grčku ili Crnu Goru ponosno se šepuri cotton like papir

  • 5
Kofer cotton Foto: Promo/ Ana Ostojić

Kad putujete na more, bilo da je Crna Gora ili Grčka, sigurno vidite i mnogo onih koji sa sobom nose pakovanje toalet-papira, pa se pitate - šta će im to.

I ne, to nije simbol "paradajz turizma" već vrlo mudar potez!

Naime, najčešće se može videti cotton like, papir koji se lako razlaže u vodi, a na sve to njegova rolna dugo traje. Iako su obe ove osobine važne, nisu presudne. Najbitnije je da uz sebe imate taj toalet-papir jer on sme biti u dodiru sa kožom, ne može vas iziritrati, jer je napravljen od prirodnih sastojaka kao što je celuloza. Da biste u to bili sigurni - treba da ga kupujete od proverenog proizvođača koji zadovoljava visoke standarde proizvodnje.

Uostalom zašto da vas iznenadi cena toalet-papira u inostranstvu kad vrhunski kvalitet za pristojnh cenu možete doneti iz Srbije!

Toalet- papir ne da vam može zafaliti uz put, kad stajete da pauzirate na raznim odmorištima, već taj premium kvaliteta cotton like, možete koristiti i umesto ubrusa, pa i da pokupite nešto što se prosulo po automobilu ili da u njega umotate sendvič, obrišete sebe, decu....

Takođe, rolnu toalet-papira možete staviti u frižider u vašem apartmanu kako bi pokupio sve neprijatne mirise.

Naravno, uz hranu ne možete staviti bilo koji papir, zato je najbolje ubaciti taj koji je prošao sve provere kvaliteta, a to je svaki Perfexov papir i ubrus.

Ipak, ističe se premium cotton like pakovanje papira i ubrus professional, koji imaju zaista veliku moć upijanja i veoma su izdržljivi i dugotrajni.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemušti

    30. jun 2024 | 09:16

    Nije tačno!!! Nosimo iskljucivo da nekog ne potera uz put!!!

  • 👀

    30. jun 2024 | 10:58

    Kad idem u apartman nosim sunđer za sudove,detwrdzent za sudove ,toalet papir .Sve to je iz razloga da ne bi umorni i nervozni trčali u radnju kad stignemo već da mogu oprati šolje, čaše,skuvati kafu pa na plazu .U većini apartmana to vas ne dočeka

  • I ja idem u setnju

    30. jun 2024 | 09:25

    10 do 15 kilometara I obavezno ponesem toalet papir I vode za pice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA