≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojska Srbije upravo objavila spektakularan spot: Ovo svi moraju da vide

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spot je pripremljen povodom jako važnog konkursa Vojske za koji vlada veliko interesovanje

  • 1

Ministarstvo odbrane izradilo je novi, neverovatan TV spot povodom jako važnog konkursa Vojske za koji vlada veliko interesovanje. Reč je o konkursu za prijem u specijalne jedinice Vojske Srbije – 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre", a otvoren u periodu od 1. juna do 31. jula 2024. godine.

Početna plata pripadnicama ove specijalne jedinice je 220.000 dinara.

Prijave za konkurs za 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre", mogu podneti svi zainteresovani državljani Republike Srbije do 30. godina starosti, koji su spremni da dokažu hrabrost, spremnost, odgovornost i patriotizam i da stoje u redovima najboljih.

Šta je uslov da konkurišete za 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre" i kako izgleda postupak selecije i selektivna obuka nedavno je za Telegraf pričao potpukovnik Milan Sužuković.

- Kandidati moraju ispuniti osnovne uslove konkursa, a to je da su punoletni građani Republike Srbije, da nisu stariji od 30 godina, da se protiv njih ne vodi krivični postupak, da nisu osuđivani na zatvorske kazne i da su bezbednosno podobni za prijem u jedinicu - poručio je potpukovnik i naglasio da kandidati moraju da budu plivači, a da sve ostale uslove konkursa mogu videti na sajtu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Više o tome pročitakte u posebnom tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    27. jun 2024 | 13:39

    Војска моли грађане ( самим тим узима шкарт ) да конкуришу а Полиција бира кандидате.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA