Uzeli su i evre i dinare, a ovo nam nisu ni takli: Srbi upozorili na neobičnu pljačku na grčkoj plaži

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Plaža je divna, čista, čak nije bilo ni puno ljudi, upozorili su

Pljačke tokom letovanja nažalost više nisu retka pojava, pa nije na odmet biti na oprezu, naročito kad ste na plaži. Srbi koji ovih dana letuju u Grčkoj upozorili su na neobičnu pljačku koja im se upravo desila.

"Nama je neko na Arclada beach 19.06 obio auto i uzeo novac. Sreća da kažem jeste što su mi ostale sve kartice i isprave, samo je lepo uzeo novac i evre i dinare bukvalno sve što su našli od novca... Nije dirao pasoše, telefon itd... Možete objaviti i ovo da ljudi obrate pažnju. Divna, plaža, čista, malo ljudi, ali auto skroz zaklonjen iza. Mi smo znali da se to dešava, ali eto... Prosto čovek ne očekuje", napisali su u objavi i upozorenju.

Grčka, pljačka Foto: Grčka Info

Podsetimo, na stranici Grčka Info nedavno se oglasila i jedna članica koja je sa ostalim ljudima podelila svoje negativno iskustvo kao i utisak totalnog razočarenja zbog pokušaja pljačkanja na plaži.

Naime, njenoj porodici je danas na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke neko pokušao da obije automobil.

"Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta", rekla je tada.

Na svu sreću, automobil je imao alarmni sistem.

"Verovatno ih je alarm zaustavio. Ovde dolazimo godinama. Pri tom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta", dodala je.

Međutim, tu nije bio kraj. Kako je ispričala naša državljanka, pljačkaši su hteli i gorivo da im ukradu.

"Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže a danas nam je tek drugi dan", rekla je članica grupe.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    26. jun 2024 | 13:01

    Ako sam dobro razumeo u autu su ostali i novac i dokumenta i pasosi i telefoni.... Ne kazem, lopov je lopov ali opreznost nula....

  • 🤦🏻‍♂️

    26. jun 2024 | 12:04

    Da budete samo zahvalni sto nisu sve pokupili i napravili vam ozbiljan trosak. Ostaviti sve u kolima i otici na plazu je suludo. Manja je verovatnoca da vam neko na plazi ukrade sve te stvari

  • BOBAN

    26. jun 2024 | 12:41

    Neka su . Trebali su sve. Niko pametan ne ostavlja u kolima novac, pasoše, kartice I bilo šta drugo od vrednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA