Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vredan momak za ženidbu"! U srpskom selu osvanula neobična tabla, nacrtali čak i strelicu ka kući mladoženje

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno se slična tabla pojavila i u beogradskom naselju Galenika, ali se ispostavilo da je u pitanju šala

  • 1
Kusadak, tabla, momak za ženidbu Printskrin/Instagram/serbialive_vesti/@je_le_na_1983

Šala ili ozbiljna ponuda? Ovo se mnogi pitaju nakon što je u selu Kusadak kod Smederevske Palanke osvanula tabla na kojoj piše "Vredan momak za ženidbu! Upitaj u sokače", a nacrtana je i strelica koja navodno pokazuje gde je kuća potencijalnog mladoženje.

Ipak, nekima tabla i nije bila smešna, budući da se zna da upravo u selima veliki broj mladih, pa čak i sredovečnih, i dalje traga za partnerom i bračnim drugom.

"Ljudi sa sela imaju tretman gori nego azijski migranti, i nacionalne manjine. Zato postaju skrajnuti i beznadežni, samim tim i predmet ismevanja i podsmeha. Dok se ne vrati čast i ugled sela i seljaka, sve više ćemo propadati kao društvo i država, možda i nestati sa karte sveta", jedan je od komentara.

Podsetimo, nedavno se slična tabla pojavila i u beogradskom naselju Galenika, ali se ispostavilo da je u pitanju šala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođak sa sela

    26. jun 2024 | 12:07

    Ako je i šala odlično opisuje realno stanje i problem Srpskog sela i seljaka. Realnije je dobiti premiju na LOTO-u nego naći devojku koja će pristati da se uda za seljaka. Gase se polako ne samo brdsko - planinska sela nego i nekada bogata sela po Šumadiji i Pomoravlju. Gašenjem sela gasimo se i kao narod. Ko to treba da vidi izgleda ne želi da vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA