Vreme čitanja: oko 1 min.

I njega možemo da šaljemo na Olimpijadu: Pobedio je konkurenciju u svim disciplinama

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo poređenje kvaliteta Perfex ubrusa i konkurencije

  • 0
Fudbal, navijači, navijanje Foto: Shutterstock

Da bi ubrus bio okarakterisan kao kvalitetan, on pre svega prolazi unutrašnje kontrole (u okviru proizvodnje), a potom i spoljne (koje se odnose na ispunjavanje uslova za dobijanje važnih sertifikata). Sve ove kontrole i mere kvaliteta ispunjava Perfex, a vreme je da se podrobnije objasni kako one izgledaju.

Ulazna kontrola kvaliteta meri mašinska svojstva papira na kidalici i to do pucanja. Izdržljivost se izražava u Njutnima, odnosno na koliko je kidanje po širini i dužini (određena referentna vrednost). Jak papir je onaj koji dugo izdržava bez kidanja! A kako kidalica funkcioniše?

Pre svega se na suvo meri kidanje, pa se onda meri nakon mokrenja papira koliko je papir izdržljiv. U ovom slučaju, u oba merenja, Perfex je bio izdržljiviji od konkurencije. A to i ne čudi!

Poznato je da su Perfexovi ubrusi idealna zamena za krpe u svim situacijama - od kuhinje do kupatila. To je moguće zahvaljujući njihovoj sjajnoj moći upijanja i izdržljivosti koja se testira na kidalici.

Uostalom, pogledajte u video-snimku kako je Perfexov ubrus porazio konkurenciju u svim disciplinama:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA