Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmena režima saobraćaja u Novom Sadu: Tokom leta zatvorene ove ulice zbog radova

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U prvoj fazi radova određena je zabrana saobraćaja u Avijatičarskoj ulici, od Pančevačke ulice do ulice Boška Vrebalova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda.

  • 0
Autobus Novi Sad GSP Novi Sad gradski prevoz Novi Sad Foto: Mateja Beljan

Određena je privremena izmena režima saobraćaja u Avijatičarskoj ulici, Pančevačkoj ulici u ulici Vase Miškina Crnog u Novom Sadu zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda.

U prvoj fazi radova određena je zabrana saobraćaja u Avijatičarskoj ulici, od Pančevačke ulice do ulice Boška Vrebalova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda.

Linija 5 – Privremena izmena trase od danas

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od danas do 9. avgusta privremeno će biti izmenjena trasa autobuske linije broj 5. Zbog radova u Avijatičarskoj ulici, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Smer sa Temerinskog puta

Od raskrsnice Rumenačkog puta i Avijatičarske ulice autobusi će saobraćati pravo do kružnog toka i polukružnog okretanja. Čekanje vremena do sledećeg polaska biće na stajalištu gradske linije 14B i prigradskih linija 41B, 42B, 43B, 51A.

Na izmenjenom delu trase, kao poslednje, koristiće se redovno stajalište "Rumenački put/Avijatičarska“ gradske linije 14A i prigradskih linija 41A, 42A, 43A, 51B.

Smer sa Avijatičarskog naselja

Kako prenosi RTV, autobusi će po redu vožnje saobraćati sa stajališta „Rumenački put/Kružni tok“ i kao prvo stajalište sa Avijatičarskog naselja koristiti redovno stajalište "Rumenački put/Avijatičarska“, odakle će nastavljati da saobraćaju redovnom trasom.

(Telegraf.rs)

Video: Stravični snimci jezivog sudara kamiona i autobusa kod Obrenovca: Jedno lice izgubilo život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA