Vreme čitanja: oko 2 min.

FDN slavi peti rođendan! Upiši se ove nedelje i uštedi čak i do 1100 evra pri plaćanju školarine

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fakultet društvenih nauka u Beogradu ove nedelje proslavlja svoj peti rođendan! Povodom uspešnih pet godina obrazovanja budućih komunikologa, ekonomista i inženjera informacionih tehnologija, FDN odlučio je da obraduje srednjoškolce koji žele da studiraju na ovom modernom fakultetu

  • 0
Nasmejani ljudi, kolege Foto: Shutterstock

U toku je upis na programe Ekonomija, Informacione tehnologije i Digitalni mediji i komunikacije. U periodu od 24. do 30. juna Fakultet društvenih nauka obezbedio je dodatnih 10% popusta na već snižene junske cene školarine, zato ne propustite priliku da se prijavite i školujete se po specijalnoj ceni.

Zašto je važno da se što pre prijavite? Cena školarine raste iz meseca u mesec sa popunjavanjem broja slobodnih mesta, a cena po kojoj se upišete u prvu godinu ista je pri upisu u svaku narednu godinu studija. Više informacija o cenama školarina u junu, na koje imate dodatnih 10% popusta, možete pročitati klikom na LINK.

Evo zašto je Fakultet društvenih nauka stekao poverenje od preko 1000 zadovoljnih studenata za pet godina postojanja:

Savremeni studijski programi

Fakultet društvenih nauka nudi savremene studijske programe koji su u potpunosti prilagođeni potrebama koje diktira tržište, što potvrđuje činjenica da se 97,75% naših studenata zaposlilo nakon sticanja diplome.

Praksa

Zahvaljujući uspešnim saradnjama koje je Fakultet društvenih nauka sklopio sa poznatim kompanijama studenti imaju mogućnost da u tim kompanijama obavljaju praksu za vreme studija.

Fleksibilnost

Prisustvo na predavanjima i vežbama nije obavezno što omogućava studentima da pored obaveza na fakultetu imaju vremena da paralelno rade, obavljaju praksu i imaju prostora za slobodno vreme i druge aktivnosti. Termini za ispite prilagođeni su radnom vremenu i održavaju se u popodnevnim časovima.

Moderan ambijent

Fakultet društvenih nauka nalazi se u centru Novog Beograda, na adresi Bulevar umetnosti 2a i odlično je povezan sa svim delovima grada. Takođe, fakultet raspolaže savremenom infrastrukturom, modernim učionicama, salama, laboratorijama i bibliotekom što omogućava, ne samo kvalitetnu realizaciju nastave, već daje prostora i za održavanje brojnih vannastavnih aktivnosti poput panela, diskusija, međunarodnih studentskih radionica, izložbi i drugih kulturnih aktivnosti.

Onlajn platforma

Ukoliko propustite neko predavanje ili vežbe lako ćete to nadoknaditi pristupom onlajn platformi na kojoj se nalaze svi potrebni materijali za učenje.

Male grupe

Na Fakultetu društvenih nauka podrška je imperativ! Profesori rade sa studentima u malim grupama što im omogućava lični pristup prema svakom studentu. Osim što su otvoreni za svako pitanje i podstiču studente da zakazuju konsultacije kada je to potrebno, osmislili su i program mentorstva. Program mentorstva podrazumeva da se svakom studentu na upisu dodeljuje profesor mentor koji je zadužen za praćenje napretka studenta i stoji mu na raspolaganju tokom čitavih studija.

Na Fakultetu društvenih nauka je svakog dana Dan otvorenih vrata. Svoj termin posete možete zakazati pozivom na broj 011 77777 00 ili pošaljite mejl na prijava@fdn.edu.rs.

Rođendanska akcija traje do 30. juna zato ne propusti priliku da se prijaviš klikom na link i zauzmeš svoje mesto na vreme po povlašćenoj ceni!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA