Vreme čitanja: oko 1 min.

Alfa BK Univerzitet dodeljuje stipendije za svaki gol svojih studenata

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa velikim ponosom obaveštavamo javnost da je Alfa BK Univerzitet pokrenuo novu inicijativu za podršku obrazovanju i sportu

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Uroš Marković

Pod nazivom "Za svaki gol naših studenata – Alfa BK stipendije poklanja" – ova akcija ima za cilj da nagradi mlade talente i promoviše uspehe naših studenata sportista.

Najbolji među najboljima

Da li ste znali da je najbolji strelac italijanske lige i jedan od najboljih fudbalera u Evropi, reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, student Alfa BK Univerziteta? Dušan studira na Fakultetu za menadžment u sportu i beskrajno smo ponosni na sve njegove uspehe!

Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Uroš Marković

Takođe, kapiten reprezentacije Srbije i rekorder po broju utakmica za nacionalni tim Dušan Tadić je diplomac Alfa BK Univerziteta. Dušan je diplomirao na Fakultetu za menadžment u sportu i ponosni smo na ovu činjenicu!

Ne smemo zaboraviti ni reprezentativca Srbije i najboljeg igrača češke lige Veljka Birmančevića, koji je diplomirao na istom fakultetu. I Mijat Gaćinović i Saša Lukić su naši studenti, i ponosni smo na sve njihove uspehe!

Nagradni konkurs

Dok čekamo pobede naše fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu, odlučili smo da organizujemo i naše takmičenje: za svaki gol koji neko od naših studenata postigne u dresu Srbije, POKLANJAMO TRI STIPENDIJE!

Pravila su jednostavna: kada naši studenti zatresu mrežu protivnika, ko nam se prvi javi preko poruka na našim društvenim mrežama dobija stipendiju Alfa BK Univerziteta! Stipendija se odnosi na jednu godinu osnovnih, master ili doktorskih studija i apsolutno svi mogu da učestvuju! Potrebno je samo da pratite Alfa BK na Fejsbuku i Instagramu i pošaljete nam poruku.

Podrška reprezentaciji

Želimo našoj reprezentaciji mnogo pobeda i nadamo se da će naši studenti postići mnogo golova! Zajedno možemo da ostvarimo velike uspehe i u obrazovanju i u sportu.

Idemo u nove pobede! Budi i ti među najboljima - upiši Alfa BK Univerzitet!

Za više informacija posetite naš zvanični sajt i pratite nas na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA