Vreme čitanja: oko 1 min.

Potoci se izlili, meštani zarobljeni na groblju: Posledice nevremena u Prijepolju vidljive na svakom koraku

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim obilne kiše i krupan grad je danas u Prijepolju i Priboju izavao štete na domaćinstvima i na poljoprivrednim kulturama

  • 0
Prijepolje, bujica, poplava, nevreme Foto: Rina

Nevreme koje je tokom popodneva zahvatilo teritoriju Prijepolja i Brodareva izazvalo je velike štete na putnoj infrastrukturi. Na pojedinim mestama došlo je do izlivanja bujičnih potoka.

- Na ulasku u Prijepolje bujični potoci izneli su veliku količinu zemlje i kamenja na put u Hasimbegovića polju koji vodi ka Crnoj Gori - rekao je za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užica.

On dodaje da su ekipe poslate na kritične tačke i ka Prijepolju i ka Priboju.

- Angažovane su dve veće mašine i kamion kako bi što pre uklonili naneti materijal na put, i kako bi se saobraćaj normalizovao - kaže Mušanović.

Osim regionalnih, šteta je pričinjena i na regionalnim putnim pravcima. Put Zalug - Dzurovo je nakon današnjeg nevremena u prekidu.

- Ima ljudi koji su došli svojim automobilima na groblje na zadušnice, ali nisu mogli da se vrate nazad do grada - kažu meštani.

Osim obilne kiše i krupan grad je danas u Prijepolju i Priboju izavao štete na domaćinstvima i na poljoprivrednim kulturama.

(Telegraf.rs)

Video: Jako nevreme praćeno gradom pogodilo Sjenicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA