Starović dodelio ključeve stanova korisnicima socijalnog stanovanja

Posebna vrednost objekta je, kako je naveo, izražena dimenzija održivosti, za razliku od nekih ranijih projekta koji su podrazumevali socijalna stanovanja i koji nisu bili održivi na duži rok

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dobro i lose
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dobro i lose

    19. jun 2024 | 18:11

    Bravo za podrsku i inkluziju koju su omogucili.Ali nasa drzava te dodeljene stanove mora i da odrzava i placa upravnike zajednicke troskove zgrade i dr a ne da mi curi odozgo iz stana socijalnog skucaja koji nema da plati opravku i urnise moj stan a niko nije nadlezan, plus ostali stanari placaju za 2 stana u zgradi sve zajednicke troskove i za njih kojima je drzava dala kao socijalno ugrozenim stsn koji ne mogu da odrze a drzava se pravi luda dok je tuzis pa jos par godina cekas pare a za to vreme svoj poplavljeni stan ne mozes da srefis ili prodas.E pa kad velikodusno dodeljujete stanove od para EU pomozite bar drzavnim parama da se odrzavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA