≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Primamljiva ponuda kvizomana Vuka i njegove žene Mišel kruži mrežama: "Radili bismo zajedno, po ceni jednog"

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njena objava izazvala je more reakcija, a komentari su se samo nizali

  • 15
Vuk Ristović, Foto: Privatna arhiva

Poznati užički kvizoman, psiholog Vuk Ristović i njegova izabranica Mišel nedavno su se venčali, a uskoro planiraju i prinovu. Lepe vesti potvrdila je Mišel koja je na jednoj Fejsbuk grupi otkrila njihove planove za budućnost, te i da bi za to voleli da se valjano pripreme.

Naime, Vuk i njegova supruga došli su na ideju da pre nego što dobiju svoje dete, čuvaju tuđu kako bi se što bolje pripremili za ulogu roditelja.

"Moj muž i ja planiramo bebu u nekoj budućnosti, pa smo odlučili da se pripremimo za to, tako što ćemo zajedno čuvati Vaše bebe/decu", napisala je Mišel na jednoj Fejsbuk grupi.

Kao svoje glavne adute navela je to što je ona doktor medicine i uskoro kreće na specijalizaciju, a Vuk psiholog po profesiji, te da ih to čini još prikladnijim za čuvanje dece.

"Takođe, bili bismo prikladni i u edukativnom smislu, moj muž je veoma obrazovan, verovatno ga znate i sa kvizova, tako da bi mogao dosta znanja da prenese. Veoma je smešan i zanimljiv deci", dodala je ona.

Mišel je istakla i da se ona i Vuk ne susreću prvi put sa čuvanjem dece, te da su se u poslednjih godinu dana bavili ovim poslom, ali u Užicu.

"Imamo preporuke određenih roditelja koje Vam mogu poslati. Sada ćemo uglavnom biti u Beogradu, pa bi nam to bilo novo mesto rada na ovom polju", objasnila je.

Ona i Vuk su roditeljima dali i odličnu ponudu, koju bi retko ko mogao da odbije.

"Radili bismo zajedno, i to po ceni jednog, oko opštine bismo se dogovorili, živimo na Dorćolu, ali naravno dolaze u obzir i drugi delovi grada. Sa radom bismo mogli krenuti od prvog jula", otkrila je ona.

Njena objava izazvala je more reakcija, a komentari su se samo nizali.

"Ja ako Vam dam svoju decu i na 3h odustali bi od ideje da imate dete", "Kako lep oglas", "Nisam roditelj, ne čuvam decu, ne znam čak ni kako sam u ovoj grupici, aliii vaša objava me je oborila sa nogu", glasili su smao neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: "Slagalica" proslavila 30. rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zemlja kosarke

    30. jun 2024 | 21:52

    zasto se slikaju na groblju?

  • Ana Banana

    1. jul 2024 | 06:02

    Nijedno cuvanje deteta ne moze da te pripremi za ono sta te ceka kada postanes roditelj. To sto su oboje visoko obrazovani isto nema nikakve veze. Iz iskustva rada u vrticu takvi roditelji su medju najgorima jer u svemu nalaze manu, u sve se mesaju, kritikuju i zale se na sve...Njihova deca su uglavnom jako razmazena i bezobrazna prema drugima.... Tako da... Malo cudan oglas a jos cudnija slika sa groblja...

  • Uzas

    1. jul 2024 | 01:14

    Ovdje nesto nije u redu,a i u kvizu je vrlo cudan. Ali groblje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA