Vreme čitanja: oko 1 min.

Fresh 0.0% savršen spoj prirodnog soka i bezalkoholnog piva

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potražnja za osvežavajućim bezalkoholnim pićima različitih ukusa beleži konstatan rast svuda u svetu jer potrebe modernih potrošača govore da se sve više traže raznovrsne opcije za osveženja, po mogućstvu sa što manje kalorija i bez alkohola

  • 0
Fresh Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Za sve ljubitelje osvežavajućeg spoja voćnog soka i bezalkoholnog piva, Apatinska pivara predstavlja jedan novitet za predstojeću sunčanu sezonu.

Na tržištu Srbije predstavlja novi brend - Fresh 0.0% sa jedinstvenim ukusima: limuna i pomorandže, i maline i borovnice. Ovaj novitet nam predstavlja jedinstvenu fuziju voćnog soka i bezalkoholnog piva sa neodoljivom kombinacijom ukusa, nudeći potrošačima jedinstveno iskustvo i niskokalorično letnje osveženje; Jedna limenka Fresh limun pomorandža od 0.33l sadrži 20 kcal na 100ml, dok jedna limenka Fresh malina i borovnica sadrži 23 kcal na 100ml.Inspirisani voćem i pivskim mehurićima, kreatori ovog pića spojili su strast pravljenja bezalkoholnog piva i prirodnih nota voćnog soka, bez veštačkih aroma i boja. Napravili su proizvod koje će odgovarati potrebama potrošača koji traže alternativno osveženje vrhunskog ukusa.

Fresh Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Uzbudite svoja čula, probudite svoje nepce mehurićima i doživite svet bezalkoholnog radlera na potpuno nov način.

Ljubitelji citrusa biće oduševljeni kombinacijom svežine limuna i blage note pomorandže, dok će oni koji više vole bobičasto voće, uživati u eksploziji ukusa mirisnih nota maline i osvežavajućeg ukusa borovnice. Svaka limenka nosi obećanje autentičnog i nezaboravnog iskustva, koje će vas osvojiti već pri prvom gutljaju. Novi ukusi su tu da vas inspirišu, osveže i upotpune sunčane dane koji su pred nama. Dozvolite sebi da istražite bezgranične mogućnosti pravog letnjeg osveženja bez alkohola i pronađete svoj omiljeni ukus.

Fresh Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Asortiman Fresh 0.0% limun - pomorandža i Fresh 0.0% malina - borovnica možete naći u svim bolje snabdevenim maloprodajnim radnjama i organizovanim lancima u limenkama od 0,33l.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA