Razbijamo mitove o pašteti: Otkrili smo šta se zaista nalazi u Argeta paštetama
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mesar
Pašteta se pravi tako što se ostaci od pilića tj nogice kljunovi i kosti i poneki oguljeni batak kako idu na traci presuju ogromnim kao čekićem na debljinu milimetra a onda kako se od presovanja zalepe kako ide traka dalje skida ih sa trake ogromna kao špahtla i onda ta masa ide dalje u ogromni mikser gde se dodaje sve živo od soje do soli brašna i raznih začina ovo svako ko je radio u industriji mesa zna se tako pravi pašteta. Znači sve što ne može da ide kao meso u salami ide pod presu ili u prevodu od kokoške se bukvalno ništa ne baci.
Teodor S
Razbijanje mita broj 5. Sve to receno o pasteti je naravno laz. Pasteta je najgore nesto sto jedemo.
Aca
Zato svi se sećamo legendarne pesmice iz doba 80ih i mali umusani drčačić. Ide Vako Baš sam gladan baš sam gladan mmmm njim njam njam. Sjajne su paštete njam njam kvalitete. Mmmm njam njam njam.