Inspektori oko kuće kod koje je nestala mala Danka u Banjskom Polju: Ponovo kopaju, stigla i forenzika?

 
J. O.
J. O.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je prošlog utorka oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Na mestu oko kuće u Banjskom Polju kod koje je prošlog utorka nestala mala Danka Ilić inspektori su ponovo počeli da kopaju, saznaje Telegraf.

Naša reporterka, koja se nalazi na licu mesta, rekla nam je da se blizu kuće nalazi veliki broj inspektora.

Nezvanično, gore su i pripadnici forenzike, međutim, ova informacija još uvek nije potvrđena.

Šta oni tačno rade blizu kuće još uvek nije poznato.

Novinarima je strogo zabranjeno da se približavaju kući dok je policija gore.

Podsteimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je prošlog utorka oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    3. april 2024 | 18:54

    Skrece se pazna, sa glavnog toka istrage, takva je procedura. Objave da je otac prosao poligraf, njemu kafu da je prosao... a zapravo je pao. Tako je bilo i sa ubicom Tijane Juric. Samo ne smetajte policiji i ne ugrozavajte istragu i uskoro cete imati istinu.

  • Ana

    3. april 2024 | 18:42

    Taman kada pomislimo, ukradena je, ziva je, nacice je sigurno......onda sledi naslov, Policija, inspektori jure prema kuci gde je Danka nestala ....ovo je stvarno preslo sve mere, kopaju....ma strasno

  • Darko88

    3. april 2024 | 19:33

    Traze novac od prodaje deteta,sigurno imaju neku informaciju da je novac zakopan u dvorištu kuce očigledno da je majka i Jos neko iz porodice umesan u sve ovo ali istina ce se saznati uskoro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA