Forenzičar o nestanku malene Danke Ilić: Otkrio zašto policija "češlja" dvorište iz kog joj se gubi svaki trag

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Iz svega ovoga što nam je do sada poznato sumnjam da je u pitanju otmica deteta

Gde jeDanka Ilić (2) iz Bora? Devet dana intezivno se traga za devojčicom koja je, prema izjavi majke Ivane, nestala u Banjskom Polju u utorak 26. marta u 13.45 sati.

Interpol je u nedelju objavio da je nestala Danka Ilić.

Policija poslednjih dana, a li i danas intezivo pretražuje Banjsko Polje. Istraga je usmerena na teren oko kuće i samo dvorište.

- Policija je prvih sati od nestanka pretražila 10 kvadratnih kilometara u Banjskom Polju. Nakon devet dana ne bi se vraćali na mesto nestanka devojčice da ne postoje nova saznanja i dokazi i da tu postoji nešto što može doneti odgovor gde je nestala devojčica. Ključ svakako celog ovog slučaja nalazi se u majci. Ona je prijavila nestanak i poslednja videla dete - kaže za "Telegraf.rs" Časlav Ristić, forenzičar.

Nakon višegodišnjeg iskustva u ovakvim slučajevima vezano za Danku Ilić plaši se najgoreg scenarija.

- - Iz svega ovoga što nam je do sada poznato sumnjam da je u pitanju otmica deteta. To se moglo zaključiti već nakon što je policija nakon 24 sata kasnije usmerila istragu u drugom smeru. Posle češljanja 10 kilometara terena oko mesta nestanka- kaže forenzičar Ristić.

O nestanku devojčice Danke Ilić izveštavaju i strani mediji.

Nalazi se u svim vestima i naslovnim stranama.

Njena majka Ivana kaže da "devojčicu jedva čekaju da zagrle i da joj najviše smeta jer je ooptužuju". Nije poligrafski testirana jer je trudna.

(Telegraf.rs)

Video: Intenzivna potraga policije i pasa tragača u Banjskom polju: Pretražuje se livada i šuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    3. april 2024 | 12:18

    Instiktivno se slazem sa Vama. Imam dosta objava koji lice na Vas komentar. Beč je zavrzlama, nepotrebna, bas ono cega smo se svi bojali a to je, odvlacenje traganja u drugi smer. Osecam, da posle 9.dana, na zalost dete nije u zivotu. Daj Boze da gresim. Deluje sve planski, sve cudno od samog pocetka, davanje vode, prijava policiji, suprugu, sat ipo trazi dete sama a pitam se, sta je radila sa trogodisnjim sinom tada??? Licno zelim odgovor na ovo pitanje, drugo, da li je vodjena kod ginekologa i trece kod psihologa??? 4.zasto nije u pritvoru tokom istrage???

  • x

    3. april 2024 | 15:10

    Nije u pitanju otmica... vec prodaja deteta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA